as my followers

sila tekan dua atau tiga kali sehari

Thursday, March 24, 2011

promote sebuah blog bagus: wanitamelayuseksa

assalamuualaikum.. apa khabar? hari ini aku sangat pening pale.. tapi sempat jer kalau nak post entry baru... ceh...

hari ini aku nak promote sebuah/seekor.sebiji/sekaki blog yang aku baru godek tadi.. nama blog itu wanitamelayuseksa. .

aku tak tahu kenapa tajuk dia perlu di bubuh melayu tapi, bagi aku, masalah ini memang menular dikalangan melayu jer.. sebab kalau kaum cina,india atau amirika nimbia yang masuk islam, kebanyakkan mereka akan jaga betul-betul aurat mereka.. sebab mereka yang cari.. mereka mencari untuk islam.. berbeza dengan melayu, yang memang dilahirkan islam...

dah2, nanti aku memalut tak tentu pasal... blog ini menceritakan tentang kesalahan berfesyen dalam bertudung.. aku tak tau admin dia lelaki ke perempuan tapi aku nampak dia nampak masalah bertudung yang meragut masyarakat kita sekanrang ni khususnya masyarakat melayu..

selain itu, aku akan buat satu link untuk post dari blog tersebut... yang lain jangan iri hati..

maka dengan ini saya, zalizalu ingin merasmikan majlis promosi blog orang:



[wanitamelayuseksa]

4 comments:

Cik Jari said...

yeah...mmg seksa

Khai Rul said...

nak minta tolong apa? knapa ip adress aku di block?,,aq ada wat silap ke?

zalizalu said...

@cik jari: thanks ek link kan blog wanitamelayuseksa... :)

@khairul: uik? tade plak aku banned orang.. masalah teknikal laa tu..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

uishh nama blog nya.. mau tengok sana jap