as my followers

sila tekan dua atau tiga kali sehari

Wednesday, March 9, 2011

kita bermain dengan nombor


Assalammualaikum.. apa khabar? Sihat? Dah hari kesembilan dalam bulan 3 baru aku ada masa nak menulis… hehehe… mood pon bertambah ceria… ekekeke… hari ini aku nak cerita.. cerita apa? Cecite cecite.. dem, aku pon terpengaruh dengan cerita hantu kak limah ker?

kita bakor jer, bakor bakor..eh, apa usop buat disini?
Hari ini aku nak cerita pasal nombor.. ada apa dengan nombor? Aku nak dedahkan tentang pengunaan nombor  atau lebih sesuai disebut memanipulasikan nombor untuk menjahanamkan manusia… Apa sebenarnya kuasa nombor ini? Adakah nombor ini berkuasa ajaib? Mampu melawan ultraman seven atau kamen rider 555 yang memperjuangkan bangsa melayu? Oh tidak…

ultra seven yang dikatakan membela bangsa melayu
Untuk pengetahuan anda, Ultraman Seven dan Kamen Rider 555 tak penah membela melayu… hahaha..apa aku mengarut ni.. sambung cerita pasalnombor tadi..Orang Kafir memang pandai menggunakan nombor untuk memanipulasikan pemikiran manusia.. apa- apapun, jom kita tengok apa maksud aku..

kamen rider 555 juga dipercayai  banyak membantu melayu


Umur:
1)      13pl – di Malaysia, jarang 13pl diguna namun ada akta mengenai ini.. diguna pakai untuk akta perfileman… kanak-kanak haram menonton cerita tersebut.. dah umur 14, wajib…

2)      Sweet 16 – kalau kat malaysia memang tak berapa nak popular.. tapi ini adalah salah satu agenda buruk.. lepas umur 16 tahun, biasanya para perempuan akan mencari kekasih untuk melakukan hubungan.. kira 16 ni umur yang sesuai la untuk semua tu.. sesiapa yang tak dapat sehingga tamat sekolah adalah LOSER

3)      18 tahun – secara am, sesuatu perilaku manusia di Malaysia dirujuk melalui umur mereka.. pada umur 18 tahun, seseorang itu boleh menukar agama secara rasmi. Ini sudah bagus..[sila tukar balik sistem ni]

4)      18sx, 18pl, 18ml, 18lalala – kebanyakkan filem-filem yang banyak aksi-aksi kurang senonoh akan diklasifikasikan sebagai 18sx.. sesiapa yang berumur 18 tahun ke bawah, haram baginya menonton cerita-cerita begini… harus hukumnya bagi yang berumur 18 tahun ke atas.. hahaha

5)      21 tahun -  hanya pada umur 21 tahun, seorang manusia di malaysia boleh mengundi dan terlibat dengan pasti politik.. manusia-manusia yang melanggar perintah ini akan dikenakan hukuman-hukuman dan kena mandi wajib..

6)      Life begin at 40’s – sebenarnya hidup manusia bermula sejak lahir lagi… dosa dicatat sejak lahir… bezanya ibu bapa perlu bertanggung jawab terhadap dosa sebelum baligh.. bagi anak perempuan dan lelaki ada bezanya… *sila search sendiri

Lain-lain
  1. Tahun 2012 – kiamat
  2. 666 – nombor setan
  3. 888 - nombor bertuah
  4. 555 – buku 555
___________________________________________
Aku suka ayat ni:

Dear Parents. 
Jasmine was in a relationship with a dirty homeless boy named Aladdin. Snow White lived alone with 7 men. Pinnochio was a liar. Robin Hood was a thief. Tarzan walked around without clothes on. A stranger kissed sleeping beauty and she married him. Cinderella lied and snuck out at night to attend a party. You can’t blame us. We were taught to rebel since a young age.

___________________________________________

5 comments:

adwafarahin said...

macam2!

Pakwe said...

ahahaha lucah2... kite bako..kiter bakorr

^_^ said...

aish :geleng2 ahaha :P

marina anakcikbob said...

lupa lagi 1,

Peter Pan was a dreamer.. kan? kan?

zalizalu said...

haah, peter pan tu creamer.. err, dreamer... atau dalam bahasa glamer, koya